Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Πώς να συνδυάσεις σωστά τα παντελόνια με τα μποτάκια σου!

 Το μποτάκι αποτελεί ίσως το αγαπημένο χειμωνιάτικο παπούτσι.  Το παντελόνι είναι επίσης το κομμάτι με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε στιλάτα outfits, είτε casual είτε πιο καλά. Πρέπει λοιπόν να βρεις πώς να συνδυάσεις με στυλ τα αγαπημένα σου παντελόνια με τα μποτάκια.

Πράγματι, το παντελόνι και το μποτάκι σου μπορούν να δέσουν ιδανικά αρκεί να ξέρεις πώς να τα φορέσεις για να ταιριάζουν μεταξύ τους. Δες λοιπόν πώς να συνδυάσεις σωστά τα παντελόνια με τα μποτάκια σου!

Τα ankle boots, τα μποτάκια λοιπόν που φτάνουν περίπου στον αστράγαλο, είναι ίσως τα πιο δημοφιλή και αυτά που φοράμε πιο συχνά. Κι αυτό γιατί συνδυασμένα με το κατάλληλο ρούχο φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν θέλεις όμως να τα φορέσεις με παντελόνι τότε έχεις αρκετές επιλογές! Τα ankle boots ταιριάζουν τέλεια με chino παντελόνια αλλά και με τζιν. Φρόντισε όμως τα παντελόνια σου να είναι skinny ή τουλάχιστον σε ίσια γραμμή.




eDIVA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μαύρο πουλόβερ: Γιατί δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου;

 Το μαύρο πουλόβερ είναι ίσως το πιο βασικό κομμάτι του χειμώνα. Η χειμερινή γκαρνταρόμπα έχει φυσικά τα μυστικά της και βέβαια τα απαραίτ...